5/23/2018

Työhuone muuttoa



Työhuoneen irtisanominen vaati niin sanottuja luovia ratkaisuja. Päädyin toistaiseksi muuttamaan työhuoneeni kotiin. Jossa tietenkin on aina omat hyvät ja huonot puolensa. Nyt jo työhuone alkaa muotoutua ja pakkohan se onkin kun töitä on jatkettava. Teen useampaa isompaa teosta saman aikaisesti ja se ehkä tuottaa lievää hankaluutta. Mutta pitää aikalailla siivota huone aina päivän päätteeksi. 




Työn alla on nyt yksi julkinen teos Kissankullan kanssa sekä parin näyttelyn teokset elokuussa Katugalleria Mutteriin tuleva installaatio sekä 2019 kesäkuussa Galleria 2 tuleva näyttely on nyt työn alla. Tietenkin galleria toiminnoissa mukana oleminen lohkaisee myös oman aikansa. Näin kesällä tietty kamerakin liikkuu enempi mukana matkassa kuin talviaikaan. Niin paljon on kaikkea luvassa, että vähän jännittää. Galleria Hiedalla on monta rautaa tulessa kesän aikana ja tottakai olisi kiva myös päästä katsomaan muualla olevia kesän kulttuuritapahtumia, mitä jo Tampereen seudulla riittää aivan mielettömät määrät.

5/03/2018

Galleria Hiedassa




Galleria Hiedassa käynistyi jälleen uusi näyttely, joka on nyt kevään viimeinen ja sen jälkeen alkaakin sitten kesäntapahtumat ja meiningit. Niistä tiedotetaan Galleria Hiedan facebook-sivuilla kyllä tiiviisti sekä jaetaan muiden toimioiden järjestämiä kesätapahtumia alueella.