7/28/2018

Extra light - Katugalleria Mutteri



Seuraavaksi on mahdollista nähdä mun ja Liisa Tarleenan teoksia Helsingissä Katugalleria Mutterissa! Siellä on meidän yhteinen pitkään työn alla ollut instaallaatio, joka on esillä 2 viikkoa. Tämä näyttely on meidän ensimmäinen yhteisnäyttely, joka saa ensi vuonna jatkoa ainakin Galleria 2, Pirkkalassa. Ja voi olla, että jossain muuallakin.  Huom! Näyttely on Mutterissa 24h nähtävillä ja myös FLOW viikonlopun!


 


7/27/2018

Sketchbook project



Aikaisemmin jo puhuinkin, että vihdoin tänä vuonna osallistuin tähän Brooklyn Art Libraryn luonnoskirja projektiin. Nyt vihdoin löytyy myös mun luonnoskirja netistä katseltavaksi. Tilasin samalla jo toisen kirjan joka täytyy palauttaa ensi keväänä, jotta on paremmin aikaa tehdä luonnoskirjaa. 







7/07/2018

Provinssi 2018

Tässä on mun Provinssi 2018 kuvapäiväkirjana. Kännykkäräpsyjen kanssa. Nopeita vähäisiä räpsyjä sieltä täältä. Myöhemmin sitten paremmin siitä varsinaisesta eli meidän Kissankullan YLÄFEMMA teoksesta kuvia ja juttuja. 


Seinäjoki ja majoituspaikka saavutettu.



YLÄFEMMAN ripustus valmiina ja festarikansaa valuu pikku hiljaa alueelle.


Superorganism

16euron lasi punaviiniä.

Maj Karma

Circle


Sateiden jälkeen seuraavana aamuna.


DISCO ENSEMBLE!!!

Arch Enemy

Jossain Seinäjoen ja Tampereen välillä lauantai yönä 2:40.







7/05/2018

Aluetaiteen näyttely Hiedanrannassa




Näsijärvi Mon Amour, 2018

Rakennettiin Hiedanrantaa Galleria Hiedan työryhmän kanssa aluetaide / veistospuisto. Mukana on ihan huikeita teoksia ja ne sijoittuvat ympäri ämpäri kartanon nurmialoja ja osa on sijoitettu vanhojen tehdasrakennuksien sekaan. Mukaan saatiin huikeita taiteilijoita, melko lyhyelläkin varoitusajalla. Puistoa on nyt ripustettu viikko ja avajaisia juhlitaan huomenna perjantaina 6.7.2018 kello 18 - 20! Aluetaiteen näyttely tulee olemaan myös osana Hiedanrannan erilaisia monimuotoisia kesätapahtumia aina elokuun loppuun saakka.



Näyttely Galleria Hiedassa




Seuraavaksi mulla on näyttely esillä Galleria Hiedassa 6.-23.7.2018. Nopean aikataulun takia esillä on kirjontatyöt "Unet" lopputyöstäni, jota vielä viime vuonna jatkoin Wiurilan kesänäyttelyä varten. Samassa näytelyssä on myös Ida Sokka & Katri Kempas sekä Sakari Larjo. Kandee tulla tsekkaa näyttely!


Avoinna:
 Ma - Pe 9 - 18
La - Su 11- 17

Galleria Hieta
Lielahden kartano
Lielahdenkatu 10-12
33400 Tampere