9/07/2016

Häissä




Olin erittäin ihanissa häissä kuvaamassa muutama kuukausi sitten. Tässä muutama potrettikuva mitä hääparista otettiin. Häät olivat oikein mukavat ja hääparin näköiset, Onneksi pari tykkäsi myös metsäkuvista, sillä metsässä otetut muotokuvat ovat henkilökohtaisia lemppareitani. 

Kollaasi ja sekatekniikka


Kollaasi ja sekatekniikka työskentely on mukavaa. Haluaisin kovasti piirtää kaikkea, mutta en oikein tiedä mitä haluaisin piirtää. Joten olen viimeaikoina työstänyt ja miettinyt erilaisia kollaasivaihtoehtoja. Tässä viimeisempiä teoksien virittelyitä. 

Nyt ajattelin jatkaa seuraavaksi kirjontatöitä ja hankkia pimiötarvikkeita syksyn ja talven kokeiluita varten. Sitä kun tykkää tehdä erilaisilla tekniikoilla ja kokeilla kaikenlaista. 

Karvapeite, 2016 /  valokuva, muste


Nimetön, 2016 / kollaasi



Rauli tuli kylään

Kuvailin toissa viikonloppuna sieniä, kun Raulimyrsky hakkasi saaren rantakallioihin. Sieniä oli niin mielenkiintoista kuvata, että olisin voinut tehdä sitä vaikka kuinka kauan. Kuitenkin myrskyn yltyessä ja puiden kaatuessa oli syytä mennä sisätiloihin. 

Syksy on mun ehdoton lempivuoden aika. Marjastaminen ja sienestäminen on kivaa puuhaa. Ulkona oleskelu syksyllä on ihan parasta.



















Työhuoneella



Työhuoneella työskentely on ollut antoisaa. Vaikkakin on taas tää syksy lähtenyt hitaammalla temmolla käyntiin. On vähän ollut hakusessa seuraavat askeleet. Luvassa on pari projektia ja ehkä vähän lisäopintoja sekä grafiikan tekoa. Syksy näyttää kivalta ja tekemistä varmasti riittää. Töitäkin on tullut katteltua. Ensimmäistä kertaa en aloita syksyäni koulussa, joten tuntuu hieman oudolle, joten piti keksi avoimen opintoja. No mitäs sitä on tullut nyt sitten viimeaikoina tehtyä.




Kameratarroja tuli tehtyä, sekä liuta erilaisia postikortteja. Muuttamia piiroksia, valokuvia ja akvarelli töitä kehysteltyä.  Pitäis alkaa lukemaan läpi luonnos- ja muistikirjoja ja poimi teosideat yhteen paikkaan. Suunnitella mitä haluaisi lähteä tekemään ja minkälaista. Kasa diafilmejä odottaa myös kehitystään, joten ne pitäisi ainakin saada, jotta voisin suunnitella seuraavia töitäni.






Pari kuvaa designtorin tunnelmista edelliseltä sunnuntailta. Myytävänä oli kaikkea huippu kivaa ja hienoa taidetta ennen kaikkea.