9/07/2016

Työhuoneella



Työhuoneella työskentely on ollut antoisaa. Vaikkakin on taas tää syksy lähtenyt hitaammalla temmolla käyntiin. On vähän ollut hakusessa seuraavat askeleet. Luvassa on pari projektia ja ehkä vähän lisäopintoja sekä grafiikan tekoa. Syksy näyttää kivalta ja tekemistä varmasti riittää. Töitäkin on tullut katteltua. Ensimmäistä kertaa en aloita syksyäni koulussa, joten tuntuu hieman oudolle, joten piti keksi avoimen opintoja. No mitäs sitä on tullut nyt sitten viimeaikoina tehtyä.




Kameratarroja tuli tehtyä, sekä liuta erilaisia postikortteja. Muuttamia piiroksia, valokuvia ja akvarelli töitä kehysteltyä.  Pitäis alkaa lukemaan läpi luonnos- ja muistikirjoja ja poimi teosideat yhteen paikkaan. Suunnitella mitä haluaisi lähteä tekemään ja minkälaista. Kasa diafilmejä odottaa myös kehitystään, joten ne pitäisi ainakin saada, jotta voisin suunnitella seuraavia töitäni.






Pari kuvaa designtorin tunnelmista edelliseltä sunnuntailta. Myytävänä oli kaikkea huippu kivaa ja hienoa taidetta ennen kaikkea.