8/12/2016

Solargrafiaa, osa kaksi



Solarigrafian valmistus on vaan jatkunut. Ensimmäiset tai ainakin yhden otan pois lokakuun lopussa. Nämä uudet saakin sitten olla taas pidempään, kun valo sen kuin vähenee. Nyt kun näitä kameroita on niin varmaan sitten keväällä pistän uusien papereiden kanssa kamerat ulos. Nämä kuvat tulee olemaan osa mun isompaa teossarjaa, mistä olen suunnitellut tekevänä myös kirjan. Näiden ulkona otettujen solarigrafia kuvien lisäksi, teoskokonaisuus tulee todennäköisesti sisältämään diafilmille kuvattuja kuvia. Sekä muutaman virkeen tekstejä. Niistä sitten lähemmin lisää.




Siinä vähän tarvike kuvaa. Viisi valmista neulanreikäkameraa, sakset, mustaa ilmastointiteippi, mustaa sähköteippiä sekä valokuvapaperia. 




Papereiden asettelua punaisessa valossa. Leikkasin pyöreään purkkiin täysin sen mallisen paperin sisään. Jännittävää mitä näihin tulee nyt sitten piirtymään ja tuleeko tämä onnistumaan lainkaan. 



Teos tulee aiheeltaan liittymään lapsuuteeni, ympäristöön, ihmisen kasvuun ja suvunperintöön. Olen alkanut tehdä taustatutkimusta aiheestani. Henkilökohtaisista lähteistäni ympäriltäni sekä aiheesta olevista tutkimuksista, artikkeleista ja samaa aihetta kantavista taideteoksista. Työskentelyyni liittyy aina vahvasti taustatutkimuksen tekeminen. Haluan kehittää itseni, oppia uutta ja tulla tietoiseksi erilaisista ihmisten toimiintaa liittyvistä aiheista. Lukuvinkkejä otetaan siis vastaan!