1/02/2017

Terveellisempää vuotta 2017

Sain pari joululahjaa ja niistä toinen oli kassi, missä oli teetä, ripsiväri ja joulukoriste. Koska on ehkä aikaisemmistakin päivityksistä käynyt ilmi, pidän todella paljon teestä (ja myöskin kahvista). Pukka teet on tullut mulle tutuiksi jo muutamia vuosia sitten. Joskin ovat sen verran hintavia, ettei niitä ole tullut super montaa hankittua. Vaihdossa ollessani siellä kaapistani löytyi ainakin Elegant English Breakfast / Detox / Three mint/ Chamomile, Vanilla & Manuka Honey / Night Time Tea. Minttuteet on mun omia suosikkeja, kaikki teet missä on minttu on vain pakko olla hyviä.  Pukkan teet ovat laadukkaita, kuten he itsekken sanovat. Valmispussit ovat toisinaan hyvin kätevä ottaa mukaan. Mutta mieluusti juon teeni omilla teesihdeilläni. Ihan jo siksi, että teepakkauksissa on on mielstäni niin paljon turhaa roskaa, kun ne pakataan erillispusseihin. Huippu oli teepakkaus (ei Pukka teenpakkaus), jossa oli viittä erilaista yksittäispakattua teetä. 

Pakkaus: ensin muovikääre - sitten pahvilaatikko - sitten viisi muovikäärettä, jossa kussakin neljä teepussia- muovikäären jälkeen tee pussit paperikääreessä - jonka jälkeen vasta pääsi käsiksi teepussiin, josta löytyi teelehdet. Se jostain syystä järkytti ja turhautti minua valtavasti. Muutenkin siellä asuessani käsittelin teoksissani jatkuvasta jätteitä, jätteiden määrää kaduilla ja huonoa mahdollisuutta kierrättää. Mutta niin takaisin Pukka teehen...

Nyt joululahjaksi sain Supreme matcha green -pakkauksen. Olen maistanut yhden kupillisen jo teetä. Ja todella pidän sen mausta. Vihreät teet ovat muutenkin itselleni mieluisia!Luin Pukka teen sivustolta lisää teestä tätä postausta kirjoittaessani. Artikkeli oli niin mielenkiintoinen, että kannattaa käydä lukemassa se täältä. Ehdottomasti seuraava tee hankintani tulee olemaan artikkelissakin mainittu Cool Mint Green (mikä nykyään kantaa nimeä Mint Matcha Green) Tässä siis samalla vinkki, jos kaipaat vaihtelua teekaappisi sisältöön ja haluat kokeilla jotain uutta. Pukka teen sivustolla on todella hyvät kuvailut, joten niihin voi jo tutustua etukäteen ja päättää mitä seuraavalla teenostoreissulla mahdollisesti haluisi kokoilla. 



Toinen joululahja teeni on Kusmin Detox tee. Kusmin teet eivät ole pahemmin minulle tuttuja tai löytäneet tietään kaappiimme. En ole vielä päässyt maistelemaan sitä, mutta on varmasti sellainen maku joka mielyttää minua! Tee on sekoitus vihreää teetä, sitruunaruohoa ja matéta. 



Terveellisempi elämä 2017. Tämän ei ole tarkoitus enää olla sellainen uuden vuoden lupaus, että homma jää parin kuukauden päästä sikseen. Nyt on jo alkusyksystä ollut hommattuna salikortti. Joulukuun alussa olen tavannut PT:n, jonka kanssa aloitan tällä tai ensi viikolla. Liikunta ja ruokaohjelman olen jo saanut. Joten toivotaan, että homma lähtee täydellä tohinalla käyntii ja että saisin aikaan pysyviä elämäntapamuutoksia aikaiseksi. Prosessi ei ole olemaan minulle helppo. Mutta toivon saavuttavani edes ensimmäiset hölmöt tavoitteeni kesään mennessä. Kyseessä ei sinäänsä ole uuden vuoden lupaus, vaan PT:n alku ajankohdaksi sattui tulemaan tammikuu aivan muista syistä. 



Viime vuosi oli monella tapaa hyvin rankka lähipiirissäni. Joten salaa toivon ja odotan tämän vuoden olevan täynnä monenlaisia hyviä asioita ja uusia tuulia.
Alkakoon se yllätys muutolla. Tammikuussa taas pakkaamme tavaramme laatikoihin ja suuntamme, *rumpujen pärinää* kadun toiselle puolelle muutaman metrin päähän. Eli kyseessä ei ole suuri muutos. Mutta tuntuu jotenkin todella hyvältä aloittaa vuosi uudessa tilavammassa kodissa. 



Tänä vuonna haluaisin alkaa suhtautua asioihin entistä positiivisemmin ja ottaa uudet haasteet vastaan uteliaisuudella. En aio muuttua sinällään, mutta haluan löytää positiivisemman suunnan raskaan vuoden jälkeen. Tässä vielä tsemppaava kuva. Olen harkinnut hankkivani tällaisella kuvalla varustetun treenipaidan. Ihan vain siksi, että se on ihan paras!